maanantai 9. tammikuuta 2017

Katse tulevaisuuteen

Tämän kauden ajokokeet ovat Ruskan osalta takanapäin. Kokeisiin mahtui niin epäonnistumisia kuin onnistumisiakin, ja mielestäni juuri se on ajokokeiden suola.

Ruska kävi kokeissa monenlaisissa olosuhteissa, joista viimeisimpänä erittäin haastava keli Jussin Pessimistiajoissa Puolangalla joulukuun alussa. Pakkasmittari näytti pahimmillaan -18 astetta, lunta oli vaikka muille jakaa eikä jänisten jäljistä tietoakaan. Ruska jäi hakupisteille, mutta täytyy myöntää, että olosuhteet huomioonottaen ei edes harmita.

Tuo viikko olikin hieman keskivertoa aktiivisempi, sillä Ruska piipahti myös pitkässä kokeessa alkuviikosta. Sen tulokseksi vahvistettiin samaisena viikonloppuna ykkönen pistein 60,08. 
Ruskan työskentely metsässä on parantunut huomattavasti vuodessa. Pidän erityisesti sen metsästysinnosta. Ajaessa sen silmistä hohtaa tietynlainen polte ja haukussa on kiihkoa. Se tietää, mitä tekee. Vastaavanlainen metsästysinto ja hyvä haukku ovat ominaisuuksia, jotka toivon näkeväni tulevaisuudessa Ruskan pennuilla kunhan sen aika on.

Tällä hetkellä alamme laskeutua ajatukseen, että juoksuaika koputtelee lähinurkilla. Urosvalinta on tehty. Siitä lisää pian.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti