tiistai 17. tammikuuta 2017

Pitkä tammikuu

Katselin aikani kuluksi koneen syövereistä kuvia viime vuodelta. Sen sijaan että alkaisin valittaa asioista, joita en ole tehnyt tai tavoitteista, joita en ole saavuttanut, voin sanoa olevani onnekas saatuani kokea monenlaisia tilanteita ja olla mukana monenlaisissa tapahtumissa. Niin paljon ihania muistoja!

 
Koiraihmisenä tykkään harrastaa kaikkea muutakin kuin metsästystä ja näyttelyitä. Nautin siitä, kun koirat voi ottaa mukaan ja kurvailla vaikkapa Lappiin samoilemaan pitkin tuntureita kuten teimme viime kesänä. Voi niitä maisemia ja sitä tunnelmaa, jotka piirtyvät mielen sopukoihin reissua muistellessa.

Lappiin haluan ehdottomasti uudelleen, sillä niin paljon jäi vielä näkemättä. Samalla reissulla voisi koukata Norjankin puolelle. Tämmöisenä korpi-ihmisenä en hoksaa mitään parempaa kuin oleskelun noissa maisemissa.

Juuri nyt tammikuu tuntuu hyvin pitkältä. Ikävä kevättä. Ikävä kesää. Ikävä syksyä. Ehkä ne vielä sieltä tulevat. Harrastellaan sillä välin täällä Kainuun korpimetsissä. Ehkä se aika kuluu täälläkin...

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti