maanantai 16. lokakuuta 2017

Paluu arkeen

Pennut ovat matkanneet omiin koteihinsa; Riitu Etelä-Suomeen toisen beaglen seuraksi ja Värsting lähti Gotlannin saarelle niinikään toisten beaglein joukkoon. Tara jäi jatkamaan kasvuaan meille. Olo on vähän haikea, mutta olen todella iloinen siitä, että molemmat pennut saivat niille parhaat mahdolliset kodit.
Pentujen viimeinen yhteiskuva metsässä

Astalan Yolanda, Ruska, on myös päässyt normaaliin arkeen kiinni. Se kävi testaamassa kuntoaan ajokokeissa 16.9. saaden tuloksen BEAJ-3. Ensimmäinen erä meni hyvin, mutta valitettavasti toisessa erässä ei löytynyt ajettavaa, joten pisteet jäivät 40,46:een. Tyytyväisiä ollaan silti: koira näytti olevan ihan hyvässä kunnossa ja kausi jatkuu vielä.

Ruska piipahti myös näyttelyssä Norjan Harstadissa 7.10. saaden ERIn ja ollen valioluokan toinen. Tuomarina oli Mats Jonsson, ja olin erittäin tyytyväinen Ruskan arvosteluun:
 
"Velbygd tik. Mycket goda proposjoner. Vackert feminint hode med korrekt uttrykk. Utmerket over og underlinje. Velbåren svans. Velutviklet brystkorg som ei behøver vara dypere. Korrekt vinkling. passende benstamme. Rører seg mycket vel, men en aning tungt."

Painoa oli hieman liikaa, sen tiedän itsekin, mutta luulenpa, että se saadaan piakkoin pois kuluvan kauden aikana.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti