perjantai 3. marraskuuta 2017

Ajokokeet lähestyvät!

Nyt alkaa jo pikkuhiljaa jännittää. Ruskan viimeisin ajokoe meni pieleen. Koira haki ja haki, mutta kuumaa yöjälkeä ei löytynyt. Ei ennen kuin koira ohjaajineen siirtyi kauemmas kokeilemaan. Ja siellähän se oli. Ainoa vaan, että hakuaika oli loppumassa. Ei riittänyt. Koira huusi kun se otettiin kiinni. Olisi halunnut mennä. Tuhat kirosanaa. Koira olisi halunnut mennä!

Meinasin lyödä hanskat tiskiin. Nyt se olisi tässä. Ajokokeet meidän osaltamme. Epäonnistumiset kohtaavat joitakin harvoin, meitä ne tuntuvat seuraavan. Sano siinä sitten, että kyllä tämä koira on hyvä, kun tuloksista voisi tuumata muuta. Toisaalta emme koiraa olisi vieneet kokeisiin näinkin monta kertaa, ellemme siihen uskoisi. Hanskat tiskiin? No ei perhana!

Eli uutta tuulta purjeisiin! Ruska kävi tänään metsällä isäntänsä kanssa, ja sieltähän se jänis löytyi suhteellisen lyhyen haun jälkeen. Ajoaika jäi valitettavasti lyhyehköksi, sillä isännän piti joutua töihin. Pidetään parin päivän paussi ja kokeillaan sitten taas uudelleen. Hetki ennen ajokoetta. Viimeiset treenaukset.

Rapsutan nukkuvaa koiraa, joka raottaa silmäänsä kuin tarkistaakseen, olenko siinä jäädäkseni vaiko käymässä vain. Ensi viikolla yritetään taas. Toivottavasti onnistuisimme.

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti