tiistai 20. maaliskuuta 2018

Kaikki hyvin


Voi kamala, miten kauan on mennyt siitä, kun olen viimeksi kirjoittanut kuulumisia! Tässä välissä on tapahtunut kovin paljon. 

Ruska astutettiin neljä viikkoa sitten FI MVA FI KVA SE MVA Astalan Zetkalla. Tätä yhdistelmää mietimme Zetkan omistajan, Konttisen Pirjon kanssa jo yli vuosi sitten. Päätimme kuitenkin lykätä astutusta hieman tuonnemmaksi, koska molemmat olisivat olleet ensikertalaisia, ja halusimme kuitenkin, että edes jommallakummalla olisi pentuja ennen astuttamista.

Zetkalla on nyt kolme pentuetta, ja osa sen jälkeläisistä on ollut varhaiskypsiä jänisten suhteen. On ollut mielenkiintoista seurata, miten pennut kehittyvät.

Ruskan pennuista on tullut niin ikään hyvää palautetta. Vaikka minulla onkin pitkä kokemus rodusta, kasvattajana olen hyvinkin aloittelija. Olen ollut erittäin kiitollinen siitä, että olemme saaneet kaikista kolmesta pennusta mukavia kuulumisia. Viimeksi tänä aamuna sain viestiä Ruotsissa asuvasta Värstingistä: ”Han är kanonfin och supertrevlig.”

Viimeisimmän tekstini jälkeen myös Tara on muuttanut omaan kotiinsa. Tähän vaikutti erityisesti se, että löysimme sille perheen, joka on kuin luotu Taralle. Tuntui tietysti haikealta luopua siitä, ja ikävä on vieläkin kova, mutta kun tietää millaisissa käsissä se on, olemme tyytyväisiä päätökseen. Hyvät omistajat ovat enemmän kuin kassillinen kultaa!

Kainuun Beagle palkitsi Ruskan kaverikoiratoiminnasta, jota harrastamme koiran vapaa-ajalla. Tästä tunnustuksesta iso kiitos Kainuun Beaglelle!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti