keskiviikko 16. toukokuuta 2018

Pienten jalkojen vipinää

Ruskan ja Zetkan kolme pentua, kaksi urosta ja narttu, syntyivät 20.4., luonnollisestikin keskiyön jälkeen.

Pennut ovat kasvaneet todella hyvin, ja emä on ollut niinikään hyvävointinen synnytyksen jälkeen. Se on aloittanut jo kevyen lenkkeilynkin, ja kieltämättä ulkoilemaan pääseminen näyttää piristävän emää entisestään.

Pennut ovat kahden päivän kuluttua neliviikkoisia, ja niiden luonteet erottuvat jo selvästi. Ovat oikeastaan erottuneet alusta alkaen, mutta nyt niiden omat persoonallisuudet tulevat entistä enemmän esille. Olen todella, todella iloinen tästä pentueesta! En valehtele yhtään sanoessani, että voisin jättää kotiin näistä ihan minkä tahansa.

Tumma uros on reipas ja itsenäinen beaglenalku, joka ei turhista valita. Se viihtyy toisten kanssa, mutta se viihtyy myös itsekseenkin. Tämä on pennuista se, joka hurmaa yleensä ihmiset, jotka tulevat katsomaan pentuja - jo sillä, että se vain on. Kaksivärinen uros muistuttaa paljon emäänsä. Se ei ole ehkä pentueen kaunein, mutta sen luonne on kultaa jääräpäisyydestään huolimatta. Tumma narttu on porukan vaativin. Se on tumman uroksen lisäksi hyvin reipas ja itsenäinen, ja liikkuu tällä hetkellä eniten laajentaen koko ajan reviiriään. Tyttö tykkää tutkia paikkoja ja on hyvin utelias. Se osaa olla myös herttainen tapittaen ihmisiä tummilla, isoilla silmillään.

Kaikki pennut ovat alusta alkaen olleet paljon sylissä, ja ne myös viihtyvät ihmisten seurassa. Ne rauhoittuvat syliin ja makoilevat siinä - ainakin sen aikaa, kunnes uusi, kiehtova maailma kutsuu taas.


Kuvassa pennut ovat kolmeviikkoisia.
Ne ovat kehittyneet viikossa huimasti, ja tällä hetkellä ne eivät niinkään ryömi: 
ne hyppelevät ja juoksevat!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti